Breadcrumbs

You are here: Home Reguli Inscriere

Reguli inscriere radio online

Nu raspundem cererilor de inscriere care vin de pe adrese de mail cu @yahoo.com, @gmail.com ci doar celor care au mail de forma @numesite.tld

Postul de radio si site-ul trebuie sa aiba cel putin o luna vechime, altfel nu acceptam inscrierea radioului.

Radiourile care nu au o pagina web nu pot fi inscrise.

NU acceptam site-uri pe subdomenii sau hosting gratis, gen hi2.ro, co.cc, do.am etc.

De asemenea, orice stream care nu este non-stop nu va fi adaugat.

Linkul de ascultare trebuie sa fie sub forma numesite/numefisier.pls, de exemplu radio.ro/asculta.pls sau radio.ro/live.m3u. Nu acceptam radiouri care au linkul de ascultare sub forma http://radio.no-ip.org:8909/listen.pls sau mai rau sub forma de IP http://172:54:65:78:8909.

Nu acceptam radiouri care au site-uri cu pop-uri gen topsite.ro, topvot, utilis.ro si altele care se deschid cand se da clic pe pagina, pacalind vizitatorii.

Trimiteti un email cu datele precizate pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (daca nu primim toate datele complete postul nu se inscrie)

De asemenea, nu mai acceptam statii de radio pe internet ce difuzeaza mai multe genuri de muzica cum ar fi: manele cu house, hip-hop cu manele, hip hop necenzurat cu alt gen si alte genuri care nu pot fi sub nici o forma amestecate!

Toate radiourile care doresc sa fie adaugate trebuie sa insereze codul aferent bannerului, cel din pagina de inscriere. Fara acest banner nu sunt acceptate posturile de radio noi.

Ne rezervam dreptul de a NU adauga anumite posturi de radio si de a le dezactiva pe cele care nu respecta conditiile de inscriere.

Date necesare pentru inscriere:

1. Nume Radio

2. Categoria

3. Slogan

4. Descriere

5. Adresa stream

6. Website

7. Link banner

8. Adresa e-mail

Pentru a fi inscris in portalul nostru trebuie sa postati pe siteul dvs urmatorul link :                        

"<a href="http://www.posturi-radio.net" target="_blank"title="Radio online - Posturi de Radio">Posturi Radio</a>" .

sau urmatorul minibanner :  

" <a href="http://www.posturi-radio.net"target="_blank" title="posturi radio"><img src="http://www.posturi-radio.net/minibanner.png" border="0"alt="posturi radio" style="border: 0;" /></a> "

Posturile inscrise se verifica manual inainte de a fi postate pe site. Va multumim!