Breadcrumbs

You are here: Home Uncategorised Radio Kiss Fm

Radio Kiss Fm

Radio Kiss FM este un post radio din Romania, detinut de ProSiebenSat.1 Media AG. Radioul a fost rebranduit de la vechiul Radio Contact, dupa ce a fost achizitionat de catre o retea de radio belgiana. Rebrenduindu-l a venit cu o serie de personalitati "on air", cum ar fi Serban Huidu si Mihai Gainusa, noua retea a ajuns rapid sa fie una dintre cele mai populare posturi din Romania, acoperind majoritatea oraselor din tara. Emite din Bucuresti si are peste 40 de statii locale.


Pe data de 5 noiembrie 2003 Radio Kiss FM a inceput sa emita odata ce reteaua Radio Contact Belgia a renuntat la statiile locale din Romania. Radio Kiss FM a ales formatul muzical "contemporary hit radio". Radio Kiss FM Romania are, de asemenea, o sucursala in Chisinau, capitala Republicii Moldova (fondata in anul 1998 ca Radio Contact Chisinau)) care difuzeaza o combinatie intre Radio Kiss FM in Bucuresti si programele locale de radio.

Sloganul cu care Radio Kiss FM este pe piata suna astfel "Cea mai buna muzica se asculta la kiss", ceea ce l-a propulsat pe primul loc in topul radiourilor nationale la nivel urban cu o audienta de peste 1,6 milioane de ascultatori in categoria persoanelor peste 11 ani si 1,2 milioane in categoria publicului comercial (ascultatori cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani).
Website kissfm.ro